Litehouse søger rådgiver


LITEHOUSE CONSULT SØGER RÅDGIVER

Litehouse Consult søger erfaren rådgiver til komplekse samværssager og sociale sager (freelance), 18.01.22 (Stillingen er besat.)

Lille landsdækkende rådgivningsvirksomhed søger en særdeles selvstændig, erfaren, ansvarlig og menneskeligt engageret rådgiver til på freelancebasis at varetage komplekse samværssager og sociale sager. Du kan være socialrådgiver, jurist eller tilsvarende. Du vil starte på ca. 10 timer per uge med mulighed for flere timer på sigt.

 

Litehouse Consult er specialiseret i de komplekse sager om samvær og forældremyndighed. Det er hovedsagligt sager med påstande om fysisk eller psykisk vold, overgreb, misbrug, psykisk sygdom eller andre alvorlige situationer.

 

Vi arbejder med at behandle de belastningsreaktioner, der opstår i kølvandet på sagerne. Vi fører også sagerne som partsrepræsentanter ved kommuner og i Familieretshuset. Vi deltager ofte som bisiddere under børnesagkyndige eller børnefaglige undersøgelser. Og vi følger sagerne tæt gennem forløbet ved domstolene med både rådgivning og støtte.

 

Du vil blive fast tilknyttet vores virksomhed på freelancebasis og vil indgå i vores faglige miljø med sparring, supervision og ugentlige (telefoniske) opfølgningsmøder.

 

Du skal kunne serviceloven og forvaltningsloven på fingerspidserne. Vi kan lære dig op i forældreansvarsloven og de andre lovgivninger, vi normalt arbejder indenfor.

 

Det er afgørende, at du har en anerkendende tilgang, og at du har overskud og overblik i din personlighed. Viden om voldsramte kvinder og belastningsreaktioner er en stor fordel. Vi lægger meget vægt på høj socialfaglig eller juridisk kompetence og en vidensorienteret tilgang.


Projektlederkompetencer

Som ansvarlig for egne sager skal du besidde store 'projektlederkompetencer', altid være flere skridt foran og følge tæt op. Du skal kunne analysere behovene i alle sager, prioritere indsatsområder, sikre fremdrift og bevare overblikket.

  Selvstændig og ansvarlig

  Du får ansvar for dit eget arbejde, herunder planlægning af egen tid under ansvar over for vores klienter. Vi overholder altid deadlines og er altid forberedt til tænderne!

   

  Sprogligt dygtig

  Du bør kunne gøre din indflydelse gældende skriftligt såvel som mundtligt ved møder, hvor du deltager sammen med klienten. Du bør kunne korrekturlæse dine egne skrivelser samt begå dig godt på en computer. Det er en fordel, at du er pernitten med dit skriftlige udtryk – vores skrivelser afspejler klienterne og kan afgøre deres liv.

   

  Vi tilbyder

  • et stærkt fagligt og vidensorienteret miljø, som vi vedligeholder online og telefonisk på tværs af landet,
  • spændende, komplekse og krævende sager i et unikt hjørne af dansk lovgivning,
  • at introducere dig for de øvrige lovgivninger, vi arbejder med og for forskning om risikofaktorer,
  • tæt og regelmæssig opfølgning på stort såvel som småt,
  • albueplads og højt til loftet,
  • al den mulighed for at udvikle arbejdet, som du selv er motiveret til at forfølge.

   

  Om os

  Du kan læse mere om Litehouse Consult på vores hjemmeside, www.litehouseconsult.dk.


  Send din ansøgning og dit CV til nedenstående mailadresse. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi vurderer ansøgninger løbende. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.


  Vi glæder os til at høre fra dig.

   

  Din ansøgning sendes til:

   

  Iben Elene Oksfeldt

  Chefpsykolog

   

  Tel +45 212 44 444

  iben.elene@litehouseconsult.dk