Litehouse søger rådgiver


LITEHOUSE CONSULT SØGER SOCIALRÅDGIVER

Litehouse Consult søger erfaren socialrådgiver til komplekse samværssadger og sociale sager i Jylland (freelance), 25.11.19

Lille landsdækkende rådgivningsvirksomhed søger en særdeles selvstændig, erfaren, ansvarlig og menneskeligt engageret socialrådgiver (eller lignende) til på freelancebasis at varetage komplekse samværssager og sociale sager vest for Storebælt.


Litehouse Consult er specialiseret i de komplekse sager om samvær og forældremyndighed. Det er hovedsagligt sager med påstande om fysisk eller psykisk vold, overgreb, misbrug, psykisk sygdom eller andre alvorlige situationer.


Vi arbejder med at behandle de belastnings-reaktioner, der opstår i kølvandet på sagerne. Og vi fører også sagerne som partsrepræsentanter ved kommuner og i Familieretshuset.

 

Du vil blive tilknyttet vores virksomhed som selvstændig rådgiver, men indgår i vores faglige miljø med sparring, supervision og ugentlige (telefoniske) opfølgningsmøder.

 

Du skal kunne serviceloven og forvaltningsloven på fingerspidserne. Det er afgørende, at du har en anerkendende tilgang, og viden om voldsramte kvinder og belastningsreaktioner er en fordel. Vi lægger vægt på høj socialfaglig kompetence og en vidensorienteret tilgang.

 

Projektlederkompetencer

Som ansvarlig for egne sager skal du besidde store 'projektlederkompetencer', altid være flere skridt foran og følge tæt op. Du skal kunne analysere behovene i alle sager, prioritere indsatsområder, sikre fremdrift og bevare overblikket.

Selvstændig og ansvarlig

Du får ansvar for dit eget arbejde, herunder planlægning af egen tid under ansvar over for klienterne,. Vi overholder altid deadlines og er altid forberedt til tænderne!


Sprogligt dygtig

Du bør kunne gøre din indflydelse gældende skriftligt såvel som mundtligt ved møder, hvor du deltager sammen med klienten. Du bør kunne korrekturlæse dine egne skrivelser samt begå dig på en computer. Det er en fordel, at du er pernitten med dit skriftlige udtryk – vores skrivelser afspejler klienterne og kan afgøre deres liv.

 

Vi tilbyder

  • at introducere dig for de øvrige lovgivninger, vi arbejder med og for forskning om risikofaktorer,
  • spændende, komplekse og krævende sager,
  • et godt fagligt og vidensorienteret miljø, som vi vedligeholder online og telefonisk på tværs af landet,
  • tæt og regelmæssig opfølgning på stort såvel som småt,
  • albueplads og højt til loftet,
  • al den mulighed for at udvikle arbejdet, som du selv er motiveret til at forfølge.

 

Du kan læse mere om Litehouse Consult på vores hjemmeside, www.litehouseconsult.dk. Og spørgsmål er naturligvis velkomne. Der er ingen ansøgningsfrist, da vi vurderer ansøgninger løbende.

 

Din ansøgning sendes til:

 

Iben Elene Oksfeldt

Chefpsykolog

 

Tel +45 212 44 444

iben.elene@litehouseconsult.dk

OM OS

Litehouse Consult Aps

Lersø Parkallé 107

2100 KøbenhavnKONTAKT

Tlf. 212 44 444

info@litehouseconsult.dK

Vi dækker hele DanmarkCVR-nummer: 37 54 95 84

Copyright @ All Rights Reserved