Sr. rådgiver Helle Østergaard

Seniorrådgiver Helle Østergaard

Socialrådgiver, psykoterapeut og cand. theol.

Samtidig får du konkret og kvalificeret rådgivning til at håndtere et ofte komplekst og krævende sagsforløb.


Jeg har har stor erfaring med at behandle de belastningsreaktioner, som de svære sager ofte medfører. Der kan have været vold eller overgreb - det gælder både fysisk vold eller psykisk vold.


Jeg har et positivt menneskesyn og en høj etik, og dette bærer mit arbejde også præg af.


Jeg arbejder både med socialfaglig og terapeutisk rådgivning af klienter - børn såvel som voksne - og som partsrepræsentant i samværssager, der verserer  i Statsforvaltningen og i sociale sager ved kommunen.


Du kan se min LinkedIn-profil her:

https://www.linkedin.com/in/helle-østergaard/

Jeg er seniorrådgiver i Litehouse Consult, hvor jeg beskæftiger mig med komplekse samværssager og sociale sager. Det kan både være højkonfliktskilsmisser, men det kan også være sociale sager i kommunalt regi om f.eks. støtte-, behandlings- eller udredningsforløb eller bevillingssager.


Jeg har tidligere arbejdet både som psykoterapeut med fokus på samtaleterapi, som støtte-kontakt-person samt udarbejdet børnefaglige undersøgelser. Jeg har et godt indblik i lovgivning og procedurer indenfor det sociale område.


Min baggrund som teolog og psykoterapeut gør, at du som klient altid er i centrum for mig. Uanset om du søger rådgivning til dig selv eller til dit barn, lægger jeg vægt på, at du føler dig forstået og oplever at få den nødvendige støtte i en svær proces. .